poniedziałek, 27 sierpnia 2012

Milka Marzipan Creme deserowa mleczna z nadzieniem marcepanowym i kakaowym


Chyba najlepsza Milka jaką jadłam - niezniszczalne połączenie czekolady deserowej i marcepanu.

Skład: cukier, miazga kakaowa, marcepan 17% (cukier, migdały, woda, syrop sorbitolowy, syrop glukozowy, inwertaza), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz roślinny, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, syrop glukozowy, alkohol etylowy, lecytyna sojowa, pasta z orzechów laskowych, aromaty. 
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej o zwiększonej zawartości masy kakaowej minimum 45%.
Masa netto: 100 g
Wartość energetyczna w 100 g: 510 kcal

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz