wtorek, 21 sierpnia 2012

Alpen Gold Nussbeiser gorzka z całymi orzechami laskowymi


Gorzka wersja tej klasycznej czekolady. Jako fanka gorzkiej czekolady spodziewałam się jednak czegoś bardziej spektakularnego. Wersja mleczna jednak wygrywa.

Skład: cukier, miazga kakaowa, orzechy laskowe 23%, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu), aromat: wanilina. 
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 46%.
Masa netto: 100 g
Wartość energetyczna w 100 g: 540 kcal 

 

2 komentarze:

  1. Ja się nie zgodzę, to mój jeden z faworytów, wygrywa z mleczną! Jadłam kilka razy, dziś znów weszłam w posiadanie kolejnej tabliczki, aby odtworzyć z pamięci ten smak:)

    OdpowiedzUsuń
  2. GORZKA RZĄDZI!!!!

    OdpowiedzUsuń