O ile w składzie brak kawy, o tyle sama czekolada daje radę i nadzienie (choć margarynowe) jest o dziwo dość smaczne.
Skład:
Czekolada mleczna: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, tłuszcz roślinny, tłuszcz mleczny, lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat. Masa kakaowa min. 25%.
Nadzienie 50%: tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko w proszku odtłuszczone, spirytus 1,5%, lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, aromaty.
Masa netto: 100 g
Wartość energetyczna w 100 g: 558 kcal
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz