poniedziałek, 27 sierpnia 2012

Wawel Pomarańczowa deserowa z nadzieniem pomarańczowo-czekoladowym

Skład: czekolada 62% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny, lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), nadzienie pomarańczowe 18% (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, pomarańcza 20%, woda, pektyna, agar, kwas cytrynowy, aromat, karotenoidy), cukier, tłuszcz roślinny utwardzony, czekolada 3,2% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny, lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, lecytyna sojowa, aromat.
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 43%.
Wartość energetyczna w 100 g: 490 kcal

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz