poniedziałek, 27 sierpnia 2012

Milka Triolade mleczna, biała i mleczna deserowa

 
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, lecytyna sojowa, pasta z orzechów laskowych, aromaty.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej o zwiększonej zawartości masy kakaowej minimum 45%.
Masa netto: 300 g
Wartość energetyczna w 100 g: 540 kcal

4 komentarze:

  1. a co ma czekolada wspólnego z sexem?

    OdpowiedzUsuń
  2. Można się na przykład wysmarowac taką czekoladką :D ale do tego potrzeba wyobraźni i miłości do czekolady :D Pozdrawiam Autorkę.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj tam, żeby od razu smarować ;). Ja widzę w tym większą głębię, jakkolwiek by to nie zabrzmiało ;). Również pozdrawiam, Anonimie :P.

      Usuń