Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w
proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, lecytyna
sojowa, pasta z orzechów laskowych, aromaty.
Masa kakaowa w czekoladzie
mlecznej minimum 30%.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej o zwiększonej
zawartości masy kakaowej minimum 45%.
Masa netto: 300 g
Wartość energetyczna w 100 g: 540 kcal
a co ma czekolada wspólnego z sexem?
OdpowiedzUsuńWiele ;)
UsuńMożna się na przykład wysmarowac taką czekoladką :D ale do tego potrzeba wyobraźni i miłości do czekolady :D Pozdrawiam Autorkę.
OdpowiedzUsuńOj tam, żeby od razu smarować ;). Ja widzę w tym większą głębię, jakkolwiek by to nie zabrzmiało ;). Również pozdrawiam, Anonimie :P.
Usuń