piątek, 17 sierpnia 2012

Pichler mleczna nadziewana kremem z kasztanów





Czekolada zakupiona w specjalistycznym sklepie w Innsbrucku (Austria). Na sklep ten natrafiłam przez zupełny przypadek. Kupiłam w nim tylko 2 czekolady, choć najchętniej zabrałabym ze sobą cały asortyment. A z pewnością - wszystkie czekolady z pracowni Pichler. Rzadko ma się okazję jeść ręcznie wykonaną czekoladę, na dodatek nadziewaną kremem z kasztanów. Wrażenia bardzo miłe. Zapraszam na stronę internetową http://www.pichler-sillian.at . Wybór smaków ogromny.

Skład: krem z kasztanów 60% (czekolada mleczna, krem z kasztanów, syrop glukozowo-fruktozowy); czekolada mleczna (cukier, miazga kakaowa, mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, lecytyna sojowa, wanilia).
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 35%.
Masa netto: 100 g



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz