Nadzienie również mogłoby być pistacjowe, zamiast migdałowe.
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, pistacje 6%, miazga kakaowa, laktoza, migdały 1,5%, lecytyna sojowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, syrop glukozowy, aromaty.
Masa kakaowa min. 31%
Masa netto: 100 g
e, no bez przesady, tę pistacje czuć przecież, cała jedna sztuka na ehm owalną kostkę. niewiele pistacjowych słodyczy do wyboru jest, ale widzę, że pistacja pojawia się u ciebie na blogu sześć razy, może znasz coś, czego ja nie znam? (karobi)
OdpowiedzUsuńto znaczy - dziewięć razy. ale serio, są jakieś porządne pistacjowe czekolady?
OdpowiedzUsuńOwszem, była pistacja w środku, ale zabrakło pistacjowego nadzienia. Szczerze powiedziawszy, chyba jeszcze nie jadłam prawdziwie dobrej pistacjowej czekolady, z taką hiperpistacją z pierdolnięciem.
Usuń